Stav: |
Dobrý, na pár předních stránkách lehce zašpiněná
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 152 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | České vyd. 2. |
ISBN: | 9788072365289 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | pá 12. dubna 2024 8:40 |
Číslo položky: | 816381 |
Tradiční česká kuchyně má své kořeny někde v dávných dobách, kdy lidé těžce fyzicky pracovali a úlohou jídla bylo především dodat tělu tolik potřebnou energii. Tomuto požadavku ve svém vývoji dokázala beze zbytku vyhovět. Život většimy dnešních lidí už však vypadá úplně jinak, a tak i česká kuchyně musela projít přerodem a stát se kuchyní moderní, zdravou a hlavně velmi chutnou.
Rozhodně nezatracujeme oblíbené jídlo našich babiček, knedlo-vepřo-zelo, rádi si ho někdy připravíme, ale většina mladých hospodyněk dnes má ve svém kuchařském repertoáru jídla ze zaleniny, z důbežího či rybího masa, minutky, lehké moučníky i ovocné sladkosti.
Nikdy už nechybí salát z čerstvé zeleiny a veřírky na zahradě dovolují připravit jídla na grilu či na ohništi. Naše kuchyně se obohatila světovými specialitami, jako jsou různé pizzy, lehké dezerty a hlavně saláty z nejrůznějších druhů zeleniny.
A tak dnes, na začátku nového tisíciletí se může česká kuchyně pochlubit moderní, racionální a zdravou výživou, která nás bude udržovat v kondici a povznášet k vysněným cílům.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem