Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 115 |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Martin Brigdale |
Překladatel: | Alena Heroutová |
Vydání: | První české vydání |
ISBN: | 9788025618950 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | pá 9. února 2024 15:42 |
Číslo položky: | 753698 |
V úvodu jsou stručně popsány tradice české a slovenské kuchyně, včetně tradičních surovin. Následuje 75 receptů na předkrmy a chuťovky, pokrmy z masa, sladká a vegetariánská jídla, dezerty a pečivo. Všechny předpisy jsou podrobně popsány a zobrazeny na barevné fotografii.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem