Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 97 |
Jazyky: |
![]() |
Vydání: | Vyd. 1. |
ISBN: | 9788085965919 |
Vydáno v: | Liberec |
Vystaveno: | st 21. června 2023 11:25 |
Číslo položky: | 577018 |
Recepty na přípravu zdravých a chutných pokrmů, hlavních jídel, salátů, moučníků, marmelád, kompotů, omáček a nápojů, jejichž důležitou surovinou jsou borůvky.
Jmenuji se Jaroslav Vašák . Mým koníčkem a zároveň povoláním je obor kuchař-číšník a sbírání gastronomických zajímavostí z celého světa, čemuž se věnuji od r. 1968 a mám titul Mistr kuchař . Moje sbírka je velice hodnotná, byla oceněna v pražském Klubu sběratelů kuriozit jako Pozoruhodná a Špičková, byla velice dobře hodnocena i na Střední hotelové škole v Praze i ve SOU v Klánovicích a zájem projevila i Guinessova kniha rekordů. Náplní sbírky je přes 5 000 stran textu z nejrůznějších oblastí gastronomie. Jaroslav Vašák zemřel 1. prosince 2019.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem