Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Amaranth : vaříme a pečeme z pokladu starých Inků

Pavel Kohout, Jaroslava Pavlíčková

P. Momčilová | 2000


49 Kč

Stav:
Dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 61, [4] barev. obr. příl
Jazyky: česky
Edice: 26. svazek ed. Sešity zdravé výživy 14x
Vydání: 1. vyd.
ISBN: 9788085936346
Vydáno v: Čestlice
Vystaveno: st 1. března 2023 11:53
Číslo položky: 508788

Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě obsahuje amaranth čtyřikrát větší množství vlákniny než běžné obilniny, což spolu s výhodným složením tuků vede při používání amaranthu ke snížení hladiny cholesterolu.

Komentáře ke knize
Jaroslava Pavlíčková

Dietní sestra, spoluautorka populárně naučných publikacích o léčbě a prevenci nejčastějších chorob.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu