Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Vážení zákazníci, od 2:45 bude na webu probíhat údržba, stránka bude zhruba 1 hodinu nedostupná. Za komplikace se omlouváme.

1000 důvodů, proč se nezamilovat

Hortense Ullrich

2006


49 Kč 45 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 157
Jazyky: česky
Překladatel: Hana Linhartová
Edice: Klub mladých čtenářů 1322x, 1. svazek ed. 1000 důvodů 4x
ISBN: 9788000016729
Vystaveno: pá 4. listopadu 2022 7:56
Číslo položky: 431478

Sanny nevěří, že zamilovanost skutečně existuje, a jestli ano, potom tenhle stav přináší jen a jen problémy. Na druhou stranu se stejně trošku trápí, že ještě zamilovaná nebyla. Její bratr Konny vede o holkách a lásce jen silácké řeči a holčičí sentimentalitě se vysmívá. Tvrdí sice, že je zamilovaný pořád, ale ve skutečnosti je to jen povýšený postoj k holkám. Oba sourozenci se proto rozhodnou vypracovat seznam důvodů pro a proti zamilovanosti. Mezitím si jejich máma s tátou prohodí role. Táta se teď bude starat o domácnost, zatímco maminka chodit do práce. Výsledek? Totální chaos. Uhlídat mladšího brášku Konyho, ohromného psa Chlupáče, dávat pozor na hospodyni, která se musí před rodiči utajit, dá totiž pořádnou fušku! K tomu si Konny musí poradit s dívkou Kim, zatímco Sanny zase se sympatickým klukem z parku a zjistit, jak to tedy se zamilovaností vlastně je...

Komentáře ke knize
Hortense Ullrich

Hortense Ullrichová je německá spisovatelka a publicistka, autorka humorných dívčích románů. Původním povoláním průmyslová návrhářka a designérka. Po ukončení svých studií pracovala jako publicistka a redaktorka v odborných časopisech.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat