Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

1000 divů přírody

David Burnie, Tamsin Constable, Paul Simons, David Bright

Reader's Digest Výběr | 2002


79 Kč 69 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 448
Jazyky: česky
Vydání: [Vydání 1.]
ISBN: 9788086196398
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 18. prosince 2023 11:24
Číslo položky: 714925

Každý milovník přírody má vlastní seznam zvířat, která by rád spatřil, míst, jež by rád navštívil, a oceánů, které by chtěl prozkoumat. V cestě vám může stát práce, rodina, škola, peníze či zodpovědnost, ale co kdyby vás nevázaly žádné povinnosti? Co kdyby se vašim zážitkům nekladly žádné meze a všechno jste mohli zakusit z první ruky? Kam byste jeli, jaké divy přírody byste navštívili?

1000 divu přírody, které musíte vidět je sbírkou tisíce neuvěřitelných setkání s přírodou napříč všemi kontinenty, od pozorování velryb v Pacifiku, přes potápění u Velkého bariérového útesu a krmení pand v Číně, až po jízdu na divokých koních ve Francii. Kromě nádherných fotografií kniha obsahuje užitečné informace o tom, jak
podpořit snahy ochránců přírody, i rady, jak si počínat v přítomnosti divoké zvěře.

Ať už vás čeká rok volna po střední škole, máte vědeckou dovolenou, nebo odcházíte do důchodu, tato kniha vám bude inspirací a pomůže vám zaonačit některé z vysněných plánu, které jste považovali za neuskutečnitelné.

Chopte se poslední příležitosti spatřit ohrožené druhy, staňte se dobrovolníkem v rámci ochranářského projektu, vydejte se na vzrušující dobrodružství nebo si vychutnejte krásu rozmanitých krajin – tato kniha vám pomůže splnit si životní sen.

Komentáře ke knize
David Burnie

David Burnie, BSC, studoval zoologii a pracoval jako biolog, než se stal na plný úvazek vědeckým spisovatelem.. Je autorem nebo se podílel na více než 75 knihách a multimediálních titulů, včetně opic a chyby v DK tajné světy série, Stručná Encyklopedie lidského těla, která byla zveřejněna v DK, a milníky medicíny. Jeho kniha, jak příroda funguje vyhrála cenu Kniha vědy. Pracoval také jako konzultant pro programy BBC TV přírodě.

Paul Simons

Vědecký pracovník a popularizátor vědy, zaměřený na botaniku, zemědělství, chemii a klimatologii, též producent BBC TV.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat