Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Franz Lehár - Das Land Des Lächelns (Gesamtaufnahme) (2xLP)

Chor Des Bayerischen Rundfunks, Symphonie-Orchester Des Bayerischen Rundfunks

AMIGA | 1983

Kategorie:

299 Kč

Stav:
NM
/
NM
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vydáno v: Německá spolková republika
Poznámka: Minimum vlásečnic, jako nová, obal bez opotřebení
Vystaveno: pá 16. září 2022 14:38
Číslo položky: 402480

A - 1. Akt - 1. Teil
B - 1. Akt - 2. Teil
C - 2. Akt - 1. Teil
D1 - 2. Akt - 2. Teil
D2 - 3. Akt

Nicolai Gedda

Nicolai Gedda byl proslulý švédský operní tenorista, jehož kariéra trvala několik desetiletí, od 50. let 20. století do počátku 21. století. Gedda se narodil 11. července 1925 ve Stockholmu a byl známý svou všestranností a šíří repertoáru, který zahrnoval role ve francouzských, ruských, německých, italských, anglických a rodných švédských operách. Profesionálně debutoval v roce 1952 ve Švédské královské opeře jako Chapelou v Adamově "Le postillon de Lonjumeau", což ho vyneslo mezi mezinárodní hvězdy.

Franz Lehár

Franz Lehár byl významný rakousko-uherský skladatel, známý především svými operetami. Narodil se 30. dubna 1870 v Komáromu, tehdejší součásti Rakouska-Uherska , a byl synem kapelníka rakousko-uherské armády. Zpočátku šel ve stopách svého otce a sám vstoupil do armády jako kapelník. Jeho skutečnou vášní však byla kompozice.

Chor Des Bayerischen Rundfunks

Chor des Bayerischen Rundfunks je renomovaný profesionální sbor se sídlem v Mnichově, který je od svého založení v roce 1946 nedílnou součástí Bavorského rozhlasu. Sbor je známý svým širokým repertoárem, který sahá od staré hudby až po současná díla. Spolupracoval s mnoha významnými dirigenty a orchestry, a to jak na koncertech, tak na nahrávkách. Dokonalost sboru se odráží v jeho účasti na mnoha premiérách a v jeho snaze uvádět vedle standardního sborového repertoáru i méně známá díla. Jejich vystoupení jsou často přenášena rozhlasem a televizí a sbor má na svém kontě značný počet nahrávek, které byly kritikou velmi kladně hodnoceny. Sbor Bayerischen Rundfunks je také známý svou všestranností, neboť se stejným umem a nasazením provádí nejen velkou sborově-symfonickou literaturu, ale také díla a cappella.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu