Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Concerto No. 3 for Violin And Orchestra / Sinfonia Concertante For Violin, Viola And Orchestra

Wolfgang Amadeus Mozart, English Chamber Orchestra, Vladimir Spivakov, Yuri Bashmet

Мелодия | 1981

Kategorie:

200 Kč

Stav:
NM
/
VG+
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vydáno v: Sovětský Svaz
Poznámka: Minimum vlásečnic, lehce opotřebený obal
Vystaveno: so 2. března 2024 4:09
Číslo položky: 775228

- Concerto No. 3 For Violin And Orchestra In G Major, KV 216 --- Концерт №3 Для Скрипки С Оркестром, Соль Мажор, KV 216
- Sinfonia Concertante For Violin, Viola & Orchestra In E Flat Major, KV 364 --- Концертная Симфония Для Скрипки и Альта С Оркестром, KV 364

Wolfgang Amadeus Mozart

Wolfgang Amadeus Mozart byl plodný a vlivný skladatel klasicistní éry, který se narodil 27. ledna 1756 v Salcburku, který je dnes součástí Rakouska. Jeho mimořádný talent se projevoval již od mládí; hudbu začal skládat v pěti letech a vystupoval před evropskými královskými rodinami. Během své kariéry složil Mozart více než 600 děl, včetně symfonií, oper, komorní hudby, klavírních skladeb a koncertů, z nichž mnohé jsou považovány za základní kameny západní klasické hudby.

English Chamber Orchestra

The English Chamber Orchestra je jedním z předních světových komorních orchestrů, který byl založen v roce 1960. Má za sebou bohatou historii nahrávek a vystoupení s některými z největších hudebníků 20. a 21. století. ECO je proslulý svým repertoárem od baroka až po současnou hudbu, často hraje na moderní i dobové nástroje. V průběhu let orchestr absolvoval rozsáhlá turné a vystupoval na prestižních místech po celém světě. Spolupracovali s řadou významných dirigentů a sólistů, včetně Daniela Barenboima, sira Colina Davise a Yehudi Menuhina, který byl také jejich laureátem.

Vladimir Spivakov

Vladimir Spivakov je proslulý ruský dirigent a houslista, který se proslavil jako sólový umělec i jako vedoucí orchestru. Spivakov se narodil 12. září 1944 v Ufě a již v raném věku si získal uznání pro svůj výjimečný talent. Studoval na moskevské konzervatoři a poté vyhrál několik prestižních mezinárodních houslových soutěží, včetně soutěže Marguerite Long-Jacquesa Thibauda v Paříži.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet