Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Zloba

Colin Falconer

2008


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 332
Jazyky: česky
Překladatel: Martina Sweeney-Sanollová
ISBN: 9788073813314
Vystaveno: st 13. května 2020 13:52
Číslo položky: 97786

Dostanu se z toho. Dostanu se z toho a pak se vrátím a půjdu po vás. Po vás všech...“

Na počátku to vypadalo jako výjev z Kámasútry: překrásná mladá Francouzka padne za oběť svodům neodolatelného indického milence. Vztah je to stejně vášnivý jako krátký. Ti dva se už nemají nikdy potkat. Připomínkou jejich bleskového vzplanutí je Michel, syn, který se z jejich vztahu narodil.
To, co se do té chvíle jevilo jako pár stránek z milostného románu, získalo pro další roky podobu zápletky ze Zločinu a trestu. Michel je nechtěné dítě, opuštěné rodiči a vržené do světa. Vyrůstá na ulicích města, které nezná slitování se slabými, na ulicích Saigonu, a záhy se naučí jednat stejně s okolím. Za každou rvačku, do které se zaplete a ze které vyjde ponížený porážkou, se nelítostně mstí. Každou zradu oplácí zničením jejího strůjce.
Za Michelem, obdařeným nejen zločinnou myslí, ale i neodolatelnou sexuální přitažlivostí, tak zůstávají jak opuštěné a zklamané ženy, tak i krvavá stopa. Táhne se za ním z postranních uliček Bombaje až na pařížské bulváry. Avšak spravedlnost je slepá a neomylná: když se zdá, že úder soudcova kladívka v Dílí definitivně rozhodl o Michelově dalším osudu, ukáže se, že ten visí na posledním, nejtenčím vlásku, jaký mu ironický život nabídl k záchraně.

Komentáře ke knize
Colin Falconer

Colin Falconer, vl. jménem Colin Richard Bowles je britský spisovatel, autor šestnácti románů. Píše především dobrodružné romány. Narodil se v severním Londýně. Nyní žije na západním pobřeží Austrálie.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více