Stav: |
Dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 125 |
Jazyky: | česky |
Edice: | Gastronomie 7x |
Vydání: | 1. vyd |
Vydáno v: | Úvaly |
Vystaveno: | pá 7. dubna 2023 11:18 |
Číslo položky: | 534280 |
Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení nejrůznější moderní a dostupnou technikou. Vedle aspektů ekonomických se zabývá též širokou problematikou skladování potravin a nápojů, zařízeními na jejich úpravu a otázkami hygieny.
Vybavujeme restauraci a provozy veřejného stravování.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem