Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Zákulisí Bílého domu - pohled do zákulisí moci, skryté životy amerických prezidentů, fungování nejmocnější světové instituce

Ronald Kessler

Český klub | 1999

Štítky:

59 Kč 39 Kč

Stav:
Velmi dobrý. jen mírně natržená obálka
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 277
Jazyky: česky
Překladatel: Vladimír Uchytil, Inka Tomanová
ISBN: 80-85637-47-2 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 2. března 2021 10:23
Číslo položky: 158299

Pohled do zákulisí moci: skryté životy amerických prezidentů: fungování nejmocnější světové instituce

Publikace přinášející šokující informace ze zákulisí Bílého domu.
Kniha odhaluje pikantní pozadí této nejmocnější světové instituce v období vlády posledních sedmi amerických prezidentů. Pomáhá pochopit jak funguje, korumpuje a ničí moc své vykonavatele. Autor je tvůrcem bestsselerů o FBI a CIA.

Komentáře ke knize
Ronald Kessler

Ronald Kessler započal svoji novinářskou kariéru v roce 1964 v listu Worcester Telegram, potom působil tři roky jako reportér a redaktor v deníku Boston Herald, v roce 1968 nastoupil v newyorské redakci Wall Street Journalu a v letech 1970 -1985 pracoval jako investigativní reportér, později jako redaktor ve službách Washington Postu. Je autorem celé řady knih, zabývajících se především politikou a otázkami bezpečnosti, i když jako první vydal v roce 1985 knihu o pojišťovnictví The Life Insurance Game . Pak už následovaly knihy Story of Adnan Khashoggi o prominentním světovém obchodníku se zbraněmi, Spy vs. Spy o protišpionážním programu FBI, obsahující první rozhovor s českým špionem Karlem Koecherem, jenž pronikl do řad příslušníků CIA, a celá řada dalších titulů o CIA, FBI, špionáži a kontrašpionáži, ale také o Bílém domě, o rodině Kennedyových a o americkém Kongresu. Zatím posledním Kesslerovým dílem je A Matter of Character: Inside the White House of George W. Bush , kompletní životopis nynějšího prezidenta Spojených států a náhled do způsobu práce jeho podřízených. Kessler získal celkem šestnáct novinářských cen, žije v Potomaku ve státě Maryland se svou ženou Pamelou, autorkou knihy Undercover Washington: Touring the Sites Where Infamous Spies Lived, Worked and Loved . Jeho dcera Rachel pracuje v reklamní agentuře a syn Greg je výtvarník. Oba žijí v New Yorku.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat