Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Základy ekonomie : pro studenty vyšších odborných škol a neekonomických fakult VŠ

Robert Holman

C.H. Beck | 2008


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 372
Jazyky: česky
Edice: Beckovy ekonomické učebnice 11x
Vydání: 2
ISBN: 978-80-7179-890-3
Vydáno v: Praha
Vystaveno: st 18. ledna 2023 14:10
Číslo položky: 477921

Druhé vydání úspěšné učebnice obsahuje základy ekonomie, na kterých může student stavět při dalším studiu pokročilejších kurzů ekonomie. Nepoužívá matematickou formu výkladu a z grafických modelů využívá převážně základní model poptávky a nabídky.
Obsah učebnice je standardní, je ovšem více zaměřený na českou ekonomickou realitu. Kniha obsahuje řadu příkladů, které ukazují, jak ekonomický život v naší zemi odpovídá poznatkům a závěrům ekonomické teorie.
Studenti ocení zejména srozumitelný a názorný výklad, který je založen na příkladech a činí tak ekonomickou teorii méně abstraktní a lehce přístupnou i začátečníkům. Příklady a aplikace tvoří plných padesát procent textu knihy, což je u podobných učebnic ojedinělé. Učebnice umožní studentům nejen zvládnout základy ekonomie, ale také vytříbit ekonomický způsob myšlení. Zdroj: http://eshop.beck.cz/zaklady-ekonomie-pro-studenty-vyssich-odbornych-skol-a-neekonomickych-fakult-vs-2-vydani-d/

Komentáře ke knize
Robert Holman

Robert Holman je český ekonom-finančník a pedagog, bývalý vrchní ředitel České národní banky a od roku 2005 do roku 2011 člen její bankovní rady. Působil či působí jako poradce řady politiků a taktéž jako vysokoškolský pedagog. V roce 1997 byl jmenován profesorem ekonomické teorie. Od roku 1984 působí na katedře ekonomických teorií na Národohospodářské fakultě VŠE v Praze, v současné době přednáší předmět Dějiny ekonomického myšlení. Je autorem učebnice Ekonomie a řady dalších vysokoškolských učebnic. Od prosince 2002 do listopadu 2004 byl ředitelem české pobočky poradenské společnosti Efficient Investments.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více