Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 199 |
Jazyky: | česky |
Překladatel: | Anna Fazekas |
Edice: | Knihy Omega 481x |
ISBN: | 9788073908720 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | čt 4. ledna 2024 17:42 |
Číslo položky: | 725274 |
Hodit suroviny do pánve a za občasného míchání připravit výtečné jídlo – to je jeden z nejrychlejších a nejjednodušších způsobů vaření. A také jeden z nejzdravějších, protože při něm neztrácíme z potravin mnoho živin a nepoužíváme velké množství oleje. Potřebujeme také velmi málo vybavení – stačí jen pánev wok, nůž a prkénko. Naučte se, čím se liší obyčejná směs od té luxusní. Záleží totiž na správném načasování a pořadí, v jakém suroviny do pánve přidáváte.
Vyhlášená kuchařka Ching-He Huang shromáždila sbírku lahodných pokrmů, které jsou jednoduché, výživné, chutné i cenově dostupné. Mnohé z nich jsou bezlepkové a bez laktózy, ale jsou tu i jídla pro vegetariány. Recepty se skládají jak z tradičních východních ingrediencí, tak z těch u nás běžných.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem