Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 218 |
Jazyky: | česky |
Edice: | 27. svazek ed. Knižnice potravinářského průmyslu 1x |
Vydání: | 1 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | út 1. září 2020 13:53 |
Číslo položky: | 114341 |
Pomůcka pro pracovníky při sklizni, sběru, třídění, ukládání a prodeji ovoce, jakož i pro ONV a MNV v ovocnář. krajích, pro JZD a stát. statky. Autor po čet. vlast. pozorováních a pokusech podává příručku, sledují osud ovoc. plodu od vývinu na rostlině přes oddělení s větve a třídění až po jeho vydání konsumentům v pozdní sezóně z chlazeného skladiště. Dále studuje i skladištní a chladírenské choroby - stinnou stránku uloženého ovoce na dobu delší, než jaká odpovídá jejich přirozené odrůdové uchovatelnosti.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem