Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Temný oheň

Angela Dorsey

Stabenfeldt | 2006


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 151
Jazyky: česky
Překladatel: Klára Čížková
Edice: Pony club 38x, Anděl koní 2x
ISBN: 82-7428-596-4 (váz.)
Vydáno v: [Norsko?]
Vystaveno: čt 5. května 2022 15:19
Číslo položky: 327479

Lisin otec se užírá vlastní zatrpklostí nad tím, že musí prodat usedlost Evergreen a všechny své koně cizímu člověku. Když zjistí, že Lisa chodí za novým majitelem, starým panem Pickeringem, rozzuří se. Popadne ji za ruku a začne na ni křičet. Lisa má strach. Tohle není ten tatínek, jak ho znávala. Ale je rozhodnutá i nadále starého pána a svého milovaného koně Jupitera navštěvovat. Z domu se plíží v noci, aby se vyhnula otcovu hněvu, ale také aby se nepotkala s Jimmym, protivným synovcem pana Pickeringa. Jimmy jí totiž řekl, že strýc už nechce, aby Lisa do stájí chodila, ale Lisa mu nevěří. Když ale Jimmy začne čím dál více vyhrožovat, Lisa neví, co dělat.
A pak se zčistajasna objeví záhadná dívka se zlatými vlasy. Jmenuje se Angelika a nabízí Lise pomoc. Lisa je vděčná, ale zároveň má strach. Na té neznámé dívce je něco podivného. Kdo to je? Odkud přišla?

Komentáře ke knize
Angela Dorsey

Angela Dorsey žije v Kanadě ve Vancouveru a ráda se prochází podél skalnatého pobřeží kousek od svého domova. Koně miluje, kam její paměť sahá - poprvé na něm seděla, když jí byly tři a vyšplhala na jednoho, který ležel na pastvě. V součastnosti žádného koně nemá a místo toho věnuje svou lásku tvorům, kteří vznikají v jejích knihách. Napsala již dvacet knih o koních a doufá, že jich bude ještě mnohem víc.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více