Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Temná řeka : druhá kniha Čtvrtého světa

John Twelve Hawks

Knižní klub | 2008


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 351
Jazyky: česky
Překladatel: Jana Hollanová
Edice: 2. svazek ed. Čtvrtý svět 1x
Vydání: 1
ISBN: 978-80-242-2243-1
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Ivan Brůha
Vystaveno: čt 12. května 2022 9:51
Číslo položky: 330601

Už po staletí probíhá boj mezi zastánci lidské svobody a jejími potlačovateli, nyní však došlo na poslední, mrazivé dějství: svět se má pomocí nejvyspělejších technologií změnit v jedno velké neviditelné vězení počítačové informační systémy vytvořily Mašinerii, která dokáže shromáždit informace k monitorování celých populací.
O to usilují Bratří, příslušníci tajné mocenské skupiny Tabula. Proti nim stojí Poutníci, lidé obdaření schopností vstupovat do jiných dimenzí a přinášet odtud vize a poznání, jež mění svět. To ovšem není v zájmu těch, kdo si chtějí udržet vládu; Poutníci by proto byli dávno vyhlazeni, kdyby je nechránila skupinka bojovníků zvaných Harlekýni.
V Poutníkovi, prvním dílu Hawksovy trilogie, se čtenář seznámil s Matthewem Corriganem, Poutníkem, kterého chránil Harlekýn jménem Trn. Ten však byl zabit, Matthew Corrigan zmizel a jeho dva synové, Michael a Gabriel, se dozvídají, že posledními Poutníky by mohli být oni...
V Temné řece pokračuje Trnova dcera Maja v díle svého otce, ale proti harlekýnským pravidlům se zamiluje do Poutníka Gabriela Corrigana – muže, kterého má pouze ochraňovat. V široce rozvětveném příběhu putuje Maja za Gabrielem nakonec i do Prvního světa – jinak pekla –, kam Gabriel sleduje otcovu stopu... A všichni mají stále v patách Tabulu, slídící pomocí všudypřítomné globální sítě, Tabulu, k níž se přidal i Michael Corrigan a jejíž žoldáci vraždí bez milosti...

Komentáře ke knize
John Twelve Hawks

John Twelve Hawks je pseudonym autora bestsseleru Poutník a jeho dalších pokračování, jehož skutečná identita je neznámá. Útržky informací o své totožnost poskytl při různých rozhovorech, komunikuje satelitním telefonem s měničem hlasu a jak sám říká, žije mimo SÍŤ. Na jeho webu www.johntwelvehawks.com je možno se přihlásit k odběru jakéhosi newsletteru – neznaje podmínky, neriskoval jsem to. Snad se o něm časem dozvíme víc informací a snad i pravdivých.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Lidé také hledají

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více