Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 135 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | 2 |
ISBN: | 978-80-7373-026-0 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | so 11. ledna 2020 16:05 |
Číslo položky: | 83703 |
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. Publikace: Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem