Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Technologie přípravy pokrmů 1 : 1 - učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy

Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Fortuna | 2004


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 85 s., [8] s. barev. obr. příl
Jazyky: česky
Edice: Učebnice=FORTUNA. FORTUNA=Učebnice 2x
Vydání: 3., přeprac. vyd.
ISBN: 9788071689126
Vydáno v: Praha
Poznámka: Třetí přepracované vydání dotisk - 2009
Vystaveno: út 6. února 2024 9:31
Číslo položky: 749814

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Komentáře ke knize
Hana Sedláčková

Pedagožka, učitelka odborných předmětů Vyšší školy výživy, dnes Střední hotelové školy v Praze, autorka učebnic a knih kuchařských předpisů.

Pavel Otoupal

Nar. 14.1.1935 v Praze. Obory působnosti: hygiena, výživa, epidemiologie.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu