Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Tanečník

Jeffery Deaver

Domino | 2016


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 504
Jazyky: česky
Překladatel: Jiří Kobělka
Edice: 2. svazek ed. Případy Lincolna Rhyma 36x
ISBN: 978-80-7498-142-5
Vystaveno: st 21. dubna 2021 12:51
Číslo položky: 172682

Prvotřídní nájemný zabiják přezdívaný Tanečník má během pětačtyřiceti hodin zlikvidovat nepohodlné svědky v případu vlivného obchodníka se zbraněmi. V tomto podnikatelském oboru se točí vskutku velké peníze, a tak se od Tanečníka očekává čistě a profesionálně odvedená práce. Zadavatel smrtící zakázky si rozhodně nechce nechat kazit byznys lidmi, kteří moc mluví...
Tanečníkovým protivníkem je geniální kriminalista Lincoln Rhyme, po úrazu trvale upoutaný na lůžko. Mezi oběma muži na protilehlých stranách zákona se rozpoutává nelítostná psychologická válka: za Rhymem sice stojí celý policejní aparát a ambiciózní policistka Amélie Sachsová, ale Tanečník zase umí obratně využít slabosti ostatních lidí a ovládá umění splynout s prostředím.
Začíná typická deaverovská hra kdo s koho, nabitá nečekanými zvraty. Nervy drásající příběh dává čtenáři nahlédnout do světa nejmodernějších kriminalistických postupů, ale také do duševního světa chladnokrevného profesionálního zabijáka. Je tedy téměř jisté, že čtenář se dostane k poslední stránce dříve než za pětačtyřicet hodin, které má Tanečník na splnění své krvavé mise.
 
 

Komentáře ke knize
Jeffery Deaver

Jeffery Deaver , je americký autor detektivních románů. Do češtiny jeho dílo překládají Jiří Kobělka, Zuzana Pernicová, Milada Suderová a Michal Švejda. Narodil se 6. května 1950 v Glen Ellyn v americkém státě Illinois. Otec byl reklamní textař, matka byla hospodyňka, má taky sestru Julie Reece Deaverovou, která píše romány pro mládež. Svou první knihu, která se skládala z dvou kapitol, napsal když mu bylo jedenáct. Nejdříve se živil jako folkový zpěvák a skladatel, hrál a zpíval po klubech v San Francisku a v Chicagu. Pak se přestěhoval do New Yorku a přihlásil se na práva. Když pracoval jako komerční právník na Wall Street, začal psát svůj první román. Je autorem třiceti dvou románů a tří sbírek povídek. Proslul se zejména knihami s ochrnutým kriminalistou Lincolnem Rhymem.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu