Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 197 |
Jazyky: | česky |
Překladatel: | Renata Pešková |
Vydání: | Vyd. 1. |
ISBN: | 9788071789123 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | po 27. listopadu 2023 16:10 |
Číslo položky: | 702256 |
Pikantní epizody a chutné recepty Josef Imbach jako teolog dobře ví, že nejen chlebem živ je člověk, ale že jídlo a pití udržuje tělo i ducha pohromadě. Ve své knize zve čtenáře na exkurzi, jaké pokrmy se v průběhu dějin podávaly na stolech klášterů a církevních dvorů. Nenabízí při tom jen úctyhodné množství receptů, které si dnešní čtenář může sám vyzkoušet, ale kuchařské návody zároveň prokládá řadou příběhů a historek, mimo jiné o tom, jaký vztah měli ke kuchyni někteří světci, proč pověry prochází žaludkem, čím se zaobírali kuchaři papežů, nebo jak vypadaly církevní posty...
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem