Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Svádění sira Olivera

Nicole Byrd

Levné knihy | 2007


69 Kč 49 Kč

Stav:
Dobrý, ohnuté desky
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 308
Jazyky: česky
Překladatel: Tomáš Pekárek
Série: Sestry Applegateovy 1.
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-7309-480-5 (brož.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: st 21. září 2022 16:45
Číslo položky: 405720

Slečnu Julianu Applegateovou rychle odveze nově nalezený nevlastní bratr s sebou do Londýna, kde se má poohlédnout po vhodném gentlemanovi, jenž by se stal jejím manželem. Nemoc v bratrově domácnosti ji donutí bydlet u jeho přítelkyně lady Sealeyové – a zde potkává jejího krásného kmotřence sira Olivera Ramseye. Sir Oliver se vždy před něžným pohlavím choval nemotorně a těžkopádně. Přesto Juliana vycítí něhu v tomto muži, který vypadá spíše jako divoký Viking než jako plachý zoolog.

Brzy má dostatek příležitostí ověřit si teorii o siru Oliverovi, když na sebe neustále narážejí – nejprve náhodou, později jako spojenci. Lady Sealeyové kdosi zasílá výhružné dopisy a hrozí jí bezprostřední smrtí. Když útoky začnou, rozhodnou se Juliana s Oliverem hraběnku ochránit – i za cenu vlastních srdcí a narůstající vášně, stejně jako životů…

Komentáře ke knize
Nicole Byrd

Nicole Byrd . Cheryl Zach se narodila roku 1947 v Tennessee, USA a v mládí díky tomu, že byla tzv. armádní dítě, hodně cestovala , a tak poznala mj. Texas, Kalifornii, ale i Německo, Skotsko, Anglii a mnoho dalších zemí. Psaní knih byl odjakživa její sen a naplno se mu začala věnovat v době, kdy její dcera Michelle byla ještě batole a syn Quinn chodil do první třídy. V té době rodina žila ve Skotsku a ačkoli se již tehdy pokusila publikovat své příběhy, dočkala se několika odmítnutí. A tak trpělivě vyčkávala, zužitkovala vlastní zkušenosti a dojmy ze zemí, ve kterých žila a od r. 1982 pod svým jménem Cheryl Zach vydávala své historické romance. Jenže její spisovatelské a literární geny zdědila i dcera Michelle Place a když byla na vysoké škole, rozhodla se, že také zkusí psát a taky historickou romanci. Nejdřív dávala své dceři k posouzení své rukopisy a Michelle často přišla na nějaký zajímavý nápad, tak jí matka navrhla, ať zkusí některé ze scén sama přepsat a protože se oběma výsledek líbil, bylo tvůrčí duo matka-dcera na světě. To se stalo v roce 2000 a od té doby má toto tvůrčí duo na kontě deset knih a další kniha se chystá v roce 2008.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu