Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Srdcem proti rozumu : volné pokračování knihy 13. komnata milenek

Sofie Králová, Tomáš Kristl

Economicus | 2012


79 Kč 49 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem na prodejně
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 173
Jazyky: česky
Edice: 2. svazek ed. 13. komnata milenek 2x
Vydání: 1. vyd.
ISBN: 9788090521414
Vydáno v: Jindřichův Hradec
Vystaveno: pá 26. května 2023 15:37
Číslo položky: 558929

Pochopit chování mužů se ženám někdy zdá téměř nemožné. Často přitom stačí podívat se na svět přímo jejich očima. Kniha Srdcem proti rozumu je pozvánkou ženám do mužského světa. Co všechno je v životě muže skutečně důležité? Zdraví, rodina, láska, peníze, štěstí? Nebo je to něco úplně jiného? Proč se často chová, jedná a mluví jinak, než žena očekává? Má nějaká tajemství? Skryté touhy a představy? A dokáže být se ženou skutečně šťastný? Kniha autorů Sofie Králové a Tomáše Kristla je volným pokračováním knihy 13. komnata milenek. Stejně jako kniha první je i toto pokračování inspirováno životními příběhy a zkušenostmi obou autorů. Autoři v knize na společných životních příbězích odkrývají čtenářům dva rozdílné pohledy na svět. Svět mužů a svět žen. Svět srdce a svět rozumu.

Komentáře ke knize
Sofie Králová

Sofie je mladá aktivní žena se smyslem pro rodinu a partnerský vztah. Přesto, že jí ještě nebylo ani 30 let, zažila již v životě a zejména v partnerských vztazích spoustu velkých dramat. Její první partner, ,,pravá životní láska\" jak sama říká, jí zemřel při autonehodě, když jí bylo čerstvých 22 let. Když v sobě po nějaké době našla novou životní sílu a schopnost opravdu milovat, objevil se Tomáš, ženatý nadřízený v její práci. Se Sofií si postupně vytvořil paralelní vztah a její představu o mužích a jejich přístupu k partnerským vztahům navždy změnil.

Tomáš Kristl

Tomáš je ve svých 33 letech typický prototyp mladého podnikatele. Věří sám v sebe a ve vlastní schopnosti. Rád má věci pod kontrolou, a vše musí klapat tak nějak podle jeho představ. Trpí nedostatkem času, a touhou dosáhnout velkých cílů. Tomáš je rozvedený. Svou ženu si vzal po sedmileté známosti ve svých 25 letech. Manželství vydrželo dalších sedm let a Tomáš má s bývalou ženou pětiletou dceru. Manželství se rozpadlo vinou Tomáše. Byl své ženě nevěrný, a postupně si vytvořil paralelní vztah s druhou ženou - Sofií. S tou má další dceru, která se narodila ještě za doby Tomášova manželství.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet