Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Smrt úplatky nebere

Leif Silbersky, Olov Svedelid

Olympia | 2000


59 Kč 45 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 327
Jazyky: česky
Vydání: 1. vyd
ISBN: 80-7033-668-4 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: pá 18. listopadu 2022 13:39
Číslo položky: 441693

Kriminální román reprezentující severskou detektivkářskou školu, známou u nás především díky M.Sjöwallové a P. Wahlöövi, je dílem nové švédské autorské dvojice, zkušeného spisovatele Olova Svedelida (nar. 1932), autora bezmála již osmdesáti knih, a renomovaného právníka Leifa Silberského. Protagonisty jejich příběhu o vraždách dvou žen jsou mladá energická advokátní koncipientka Rhea Moserová a její starý strýc, zkušený a moudrý právník Samuel Rosenbaum. Děj se odehrává převážně v prostředí advokátní kanceláře a soudní síně podobně jako v příbězích Perryho Masona a obsahuje řadu nečekaných zvratů. Zvládnou je dokáže pouze starý advokát Rosenbaum, představitel nekompromisního pojetí spravedlnosti a právník každým coulem, jehož logické uvažování, vedoucí k odhalení skutečného pachatele, je lahůdkou pro čtenáře.
Tento vynikající román pochází z populární série o Samuelu Rosenbaumovi, která má již patnáct dílů a své autory proslavila po celém světě.

Komentáře ke knize
Olov Svedelid

Olov Svedelid má na svém kontě rozsáhlou a mnohostrannou produkci knih. Spolupracoval na více jak 122 knihách v mnoha různých žánrech. Většinu tvoří detektivky, ale i historické romány, satiry, populárně vědecké knihy, filozofie.

Leif Silbersky

Leif Silbersky se narodil v Malmö. Advokát a autor detektivních románů. Populární jsou také knihy s advokátem Rosenbaumem. Je spoluautorem knihy s názvem Smrt úplatky nebere.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet