Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Slizké smrti

Tania Morrison

BB art | 2003

Kategorie:

59 Kč 39 Kč

Stav:
Dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 204
Jazyky: česky
Překladatel: Ivana Führmann Vízdalová
Vydání: 1. vyd. v českém jazyce
ISBN: 80-7341-114-8 (váz.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Jan Matoška
Vystaveno: st 17. února 2021 10:18
Číslo položky: 154077

Napínavý příběh svého druhého psychologického románu s kriminální zápletkou situovala autorka do ulic současného Berlína.
V hlavě spisovatele Branda se zrodí vskutku ďábelský plán, jak se zbavit své přítelkyně. K malíři Raiderovi se nastěhuje Lillie a umělec si dlouho nechce přiznat, že mladou ženu miluje. Svůj vztah pečlivě tají a dívka zase tají znepokojivé skutečnosti kolem své osoby. Příběhy se vzájemně prolínají, neboť oba muži jsou přáteli. Na pozadí těchto osudů se ulicemi berlínské čtvrti nese strach z přibývajících vražd. Obyvatelé se bojí chodit po nábřeží a vše svědčí proti jednomu konkrétnímu pachateli.

Komentáře ke knize
Tania Morrison

Autorka Tania Morrisonová se narodila 7. května 1968 v Gießenu v NSR, vyrůstala v Marburgu a později v Bayreuthu. Po ukončení maturity pracovala dva roky v různých příležitostných zaměstnáních. Po přestěhování do Berlína koncem osmdesátých let studovala na Svobodné berlínské univerzitě FU historii, dějiny umění a novou německou literaturu. Během studia několikrát navštívila USA. Začátkem devadesátých let se přestěhovala do Prahy, kam následovala svého manžela a odkud dokončila své studium v Berlíně. Nyní žije v Praze.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu