Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Skandál

Suzanne Enoch

Domino | 2007


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 268
Jazyky: česky
Překladatel: Eva Fuková
Edice: 3. svazek ed. S tímto prstenem 6x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-7303-362-0 (váz.)
Vydáno v: Ostrava
Vystaveno: po 13. června 2022 16:30
Číslo položky: 348487

Půvabná slečna Emma Grenvilleová je ředitelkou dívčí školy a vede své žačky v duchu vlastního přesvědčení, že ženy nejsou na světě proto, aby byly zdrojem mužské potěchy. Má až po krk nadutých šlechticů, kteří ženami pohrdají – a nejvíce ji dráždí vévoda z Wycliffu. Uhrančivý lord chce ztrojnásobit školné, aby finančně vypomohl své rodině, ale Emma je odhodlána jeho rozhodnutí zmařit.

Hříšně přitažlivý Greydon Brakenridge za svůj dosavadní život nepotkal ženu, kterou by nedokázal svést. I tentokrát je přesvědčen, že tvrdohlavou slečnu ředitelku dokáže dostat tam, kde ji chce mít – a posléze snad i do svého lože. Zapřisáhlý svobodný mládenec ovšem inteligentní a překvapivě smyslnou slečnu Grenvilleovou hrubě podcenil. Netušil, že jeho působení v dívčí škole vyústí ve společenský skandál, a už vůbec si nebyl ochoten připustit, že by ho Emma mohla vmanipulovat tam, kde se nikdy nechtěl ocitnout: před oltář.

Komentáře ke knize
Suzanne Enoch

Suzanne Enoch se narodila v Jižní Karolíně a jen co se naučila číst, toužila po tom, aby mohla psát. Jejím dětským snem bylo stát se zooložkou a psát knihy o dobrodružstvích z Afriky. Tento její sen však zničila reportáž National Geographic o nejjedovatějších hadech, z nichž 99% žije právě v Africe:-) Ale pak se v jejím životě po zhlédnutí Hvězdných válek objevil nový impulz, a to psaní fikce. Po vystudování oboru angličtina na Kalifornské univerzitě se Suzanne zhruba dva roky neúspěšně pokoušela psát fantasy romance, až ji nakonec romance z období regentské Anglie přivedly k napsání jedné vlastní. Jenže cesta k vydání knihy nebyla jednoduchá a Suzanne se zpočátku dočkala několika odmítnutí. Pak však nalíčila pastičku na jednoho světově uznávaného literárního agenta, díky jeho pomoci přepracovala svůj rukopis a v roce 1995 spatřila světlo světa její prvotina Black Duke’s Prize. Po úspěchu této knihy zasazené do doby regentské Anglie se Suzanne rozhodla i svou další knihu zasadit do tohoto svého oblíbeného období. Zkrátka shrnuto většina jejích dosud vydaných knih, jež charakterizují zajímaví hrdinové a vtipné dialogy, se odehrává buď přímo v tomto období nebo kolem něj. Suzanne v současné době žije sama v Anaheimu v Kalifornii se svým čtyřnohým miláčkem Cairn teriérem Katie a je vášnivou sběratelkou suvenýrů z Hvězdných válek, zejména postav a vesmírných lodí. Stále věří v to, že jednou najde svého vlastního hrdinu, který bude pohledný, urozený a taky tak trochu hříšný;-)

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více