Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Sila prítomného okamihu : príručka duchovného osvietenia

Eckhart Tolle

2010

Kategorie:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 200
Jazyky: slovensky
Překladatel: Katarína Pániková
Edice: Esprit 20x
ISBN: 9788081091131
Vystaveno: čt 15. září 2022 14:05
Číslo položky: 401341

Sprievodca na ceste k duchovnému rastu.
Kniha Sila prítomného okamihu je fenomén, o ktorom sa rozpráva už od jej prvého vydania. Dnes je svetovým bestsellerom, hoci ju autor nepísal s úmyslom nadchnúť davy, ale podeliť sa s ľuďmi o svoje poznanie. Patrí k vzácnym knihám, ktoré majú moc radikálne zmeniť život čitateľa k lepšiemu.
Eckhart Tolle je súčasný duchovný učiteľ, ktorý sa neprikláňa k nijakému konkrétnemu náboženstvu alebo duchovnej tradícii. Píše s nadčasovou a nekomplikovanou jasnosťou starých duchovných majstrov a odovzdáva jednoduchý a pritom hlboký odkaz: Najpriamejšia cesta ku šťastiu a spokojnosti je schopnosť naplno žiť v prítomnosti. Jeho jasné posolstvo a presvedčivé slová objasňujú filozofiu, ktorej paralely nachádzame v budhizme. Tajomstvo spočíva v uvedomení si skutočnosti, že naše ego sa upína na minulosť (hoci sa už nedá zmeniť) a budúcnosť (hoci ju nemôžeme poznať). Pochopenie, že jediná skutočná realita je prítomný okamih, umožňuje zbaviť sa neplodného pripútania k predstavám a naplno prijať život.

Komentáře ke knize
Eckhart Tolle

Eckhart Tolle, původním jménem Ulrich Leonard Tolle, je německý filozof a duchovní učitel. V Německu strávil prvních třináct let života. Po ukončení studia na Londýnské univerzitě odešel do Cambridge, kde pracoval jako badatel a odborný asistent. Když mu bylo devětadvacet let, radikálně změnil směr svého života. Posledních deset let je poradcem a duchovním učitelem pracujícím s jednotlivci i malými skupinami v Evropě a Severní Americe. Od roku 1996 žije ve Vancouveru v Britské Kolumbii. Jeho prvotina Moc přítomného okamžiku se stala bestsellerem a byla přeložena do 33 jazyků.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více