Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 64 |
Jazyky: |
![]() |
Vydání: | 1 |
ISBN: | 80-7021-466-X |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | so 8. září 2018 15:31 |
Číslo položky: | 36271 |
Tato publikace je určena nejen pro osoby se zvýšenou hladinou cholesterolu, ale i se zvýšenou hladinou krevních tuků (hyperlipoproteinémií), s nevhodným aterogenním složením krevních tuků (dyslipidémií), a pro ty, kteří mají sklon k srdečně-cévním komplikacím. V neposlední řadě je také vhodná pro osoby, které potřebují redukčnídietu, protože snížený příjem tuků vede k redukci hmotnosti. Dozvíte se, co se v oblasti nutričních doporučení, z hlediska tuků, pro prevenci aterosklerózy a srdečně cévních onemocnění v posledních letech změnilo a proč se na nízkocholesterolovou dietu dnes díváme poněkud jinak. V předmluvě od prof. Jirkovské najdete ucelený pohled na tuky ve stravě a vysvětlení, jak tuky ovlivňují naše zdraví.
Prof. MUDr. Alexandra Jirkovská, CSc. je přední osobností v oboru diabetologie a vnitřního lékařství. Byla zvolena do výboru European Foot Study Group, do níž se dostala vytrvalou pílí a aktivitou v oboru. Prof. Jirkovská přednáší zejména na postgraduálních akcích, seminářích, symposiích i předatestačních kursech. Profesorka vnitřních nemocí , MUDr., CSc., diabetoložka . Zabývá se syndromem diabetické nohy. Publikace z oboru.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem