Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Recept na vraždu a další povídky

BB art | 2008


69 Kč 45 Kč

Stav:
Dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 558
Jazyky: česky
Editor: Linda Landrigan
Vydání: 1. brož. vyd. v českém jazyce
ISBN: 978-80-7381-305-5 (brož.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 6. června 2023 11:57
Číslo položky: 565345

Antologie třiceti čtyř povídek, které vyšly v uplynulých padesáti letech v Alfred Hitchcock's Mystery Magazine, měsíčníku specializujícím se na detektivní příběhy a žánr mystery. Editorka Linda Landriganová se při pořádání sborníku obrátila na samotné čtenáře, aby vybrali, které povídky by v antologii viděli nejraději. A ti rozhodli o tom, co bylo v uplynulém půlstoletí na americkém knižním trhu nejlepší a nejčtivější, protože to patřilo k tomu nejčtenějšímu. Mezi autory třiceti čtyř povídek figurují mimo jiné ti, kdo se dnes stali klasiky žánru: Ed McBain, Lawrence Block, Donald E. Westlake.

Po padesát let byl Alfred Hitchcock's Mystery Magazine jedním z nejvýznačnějších časopisů publikujících povídky, jejichž autoři kladou zvýšený důraz na příběhy zahalené tajemstvím a děj plný napětí.

Antologie, vydaná v USA v roce oslav padesátého výročí založení Alfred Hitchcock's Mystery Magazine, odráží bohatý obsah každého čísla: jsou zde moderní detektivky i příběhy s historickými reminiscencemi, povídky psané ve stylu drsné školy, humorně laděné prózy i tradiční díla žánru mystery. Od příspěvku Jima Thompsona z padesátých let, přes Donalda Westlaka a jeho příběh z let šedesátých až po nedávno uveřejněné prózy S. J. Rozanové, Martina Limóna a Rhys Bowenové, dokumentuje tato antologie půl století mistrovsky napsaných povídek.

Komentáře ke knize
Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat