Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem na prodejně |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 160 |
Jazyky: | česky |
Překladatel: | Lenka Svobodová |
Vydání: | Vyd. 1. |
ISBN: | 9788072023172 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | čt 11. ledna 2024 14:57 |
Číslo položky: | 729762 |
Rady jak úspěšně připravovat jídla v dobře organizované a dobře vybavené kuchyni.Seznam doporučených potravinářských výrobků pro zdravou výživu, příprava, a zpracování všech druhů potravin, obměňování každodenních jídel, prostírání a výzdoba stolu pro věčírky, dětské oslavy a bankety včetně pohoštění pro nečekanou návštěvu.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem