Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Příslib lží, P.S. Miluji tě, Kodex, Léto, které nikdy nebylo

Howard Roughan, Douglas J Preston, Cecelia Ahern, Peter Robinson

2005


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 591
Jazyky: česky
Překladatel: Michal Strenk, Jitka Šišáková, Pavel Medek, Petra Martínková...
Edice: Nejlepší světové čtení 175x
Vydání: Nejlepší světové čtení
ISBN: 80-86880-12-5
Vystaveno: čt 6. prosince 2018 13:38
Číslo položky: 47199

1) Howard Roughan: Příslib lži - Newyorský psycholog David Remler je zvyklý pomáhat druhým řešit jejich potíže. Ani dlouholetá zkušenost ho ale nepřipravila na pacientku, jakou je Sam Kentová. Bez vlastního přičinění se tak doktor Remler stává obětí podivné hry, ve které nic není tak, jak se původně zdálo, a v níž být nevinný nestačí k tomu, aby člověk nebyl odsouzen za vraždu.

2) Cecelia Ahernová: P. S. Miluji tě - Šťastné mladé manželství Holly a Gerryho končí nemilosrdně brzy. Zdrcené Holly se po Gerryho smrti dostanou do rukou dopisy, v nichž ji Gerry měsíc co měsíc nechává splnit nějaký úkol, aby jí pomohl překonat zármutek a žít dál i bez něho. S jejich pomocí a podporou potřeštěných kamarádek a svérázné rodiny se Holly vydá na cestu zpátky ke štěstí.

3) Douglas Preston: Kodex - Milovník umění a vykradač hrobek Maxwell Broadbent nashromáždil za svůj život pohádkové jmění. Krátce před smrtí se ale rozhodl postavit své syny před zkoušku, která má prověřit, zda jsou ohromného dědictví hodni. Tváří v tvář hrozbě smrti v honduraské džungli nezbývá všem zúčastněným než přehodnotit, co je pro ně v životě opravdu podstatné ...

4) Peter Robinson: Léto, které nikdy nebylo - Když detektivní inspektor Alan Banks vyšetřuje případ pohřešovaného patnáctiletého chlapce, v paměti se mu živě vynoří vzpomínka na kamaráda Grahama Marshalla, který se v roce 1965 beze stopy ztratil při roznášce novin. A protože se ve stejné době shodou okolností objeví Grahamovy ostatky, není divu, že Banks neodolá pokušení zjistit, co se tehdy vlastně stalo.

Komentáře ke knize
Cecelia Ahern

Cecelia Ahernová je irská spisovatelka, autorka úspěšných knih, povídek a scénářů. Narodila se v roce 1981 do rodiny bývalého irského premiéra a žije v irském Dublinu. Vystudovala obor žurnalistika a mediální komunikace. V posledních letech se začíná prosazovat také jako televizní producentka. Svůj první román - "PS: Miluji tě" vydala v jednadvaceti letech, psát ho začala už ve svých čtrnácti letech. Román se okamžitě po uveřejnění stal mezinárodním bestsellerem a získal mnoho ocenění. Podle tohoto románu byl natočen i stejnojmenný film – režie Richard LaGravenese, 2007. Obrovský mezinárodní úspěch zaznamenala i její druhá kniha – "Kde končí duha" - a také její další romány, například "Kdybys mě teď viděla", "Cesta ze ztracena", "Díky za vzpomínky", "Dárek", "Vzpomínky na zítřek", "Dívka za zrcadlem" a "Až se život zeptá".

Howard Roughan

Howard Roughan se původně živil jako kreativní ředitel v jedné manhattanské reklamní agentuře.Po deseti letech v New Yorku se ale s manželkou rozhodli založit rodinu a odstěhovali se proto do Connecticutu, aby jejich děti vyrůstaly v klidnějším prostředí.Při dojíždění do práce začal Howard Roughan spřádat své první napínavé příběhy a dnes už se psaní věnuje naplno.Inspiraci k jeho druhému románu Příslib lži mu byl rozhovor se ženou, která navštěvovala psychologa.Říkala mi, jak velice je při terapii důležitá důvěra mezi pacientem a terapeutem, vysvětluje Roughan,a já se zamyslel nad tím, jak by se to dalo využít v zápletce románu.Co kdyby se dalo důvěřovat lékaři, ale pacient měl v úmyslu jejich vztah zneužít?Dal by se psycholog zmanipulovat někým, kdo se vydává za jinou osobu?

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet