Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Posvátné smlouvy : jak probudit svůj božský potenciál

Caroline Myss

DharmaGaia | 2005

Zobrazit vše

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 477
Jazyky: česky
Edice: Nová éra 9x
Vydání: 1
ISBN: 80-86685-45-4
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 2. července 2020 15:00
Číslo položky: 106351

Caroline Myssová se pozoruhodným a neotřelým způsobem zabývá klasickými platonskými a jungiáskými archetypy jakožto nejdůležitějšími nástroji v našem osobnostním rozvoji.
Caroline Myssová, Ph. D., je významná představitelka energetické a holistické medicíny a průkopnice na poli intuitivní diagnostiky. Během své praxe odhalila, že lidé dnes často neznají smysl svého života, což bývá příčinou velkého duchovního neklidu. Tato metafyzická choroba vyvolává deprese, úzkost, únavu a nakonec i fyzickou nemoc. Smysl vlastního života - svou individuální "posvátnou smlouvu" - je však často těžké pochopit. Ve své nejnovější knize se proto autorka pozoruhodným a neotřelým způsobem zabývá klasickými platonskými a jungiáskými archetypy jakožto nejdůležitějšími nástroji v našem osobnostním rozvoji. Popisuje, jak se posvátné smlouvy projevovaly v životech duchovních mistrů a proroků (Abraháma, Ježíše, Buddhy a Mahammada), a nabízí řadu praktických cvičení, v nichž vysvětluje, jak se i my můžeme ztotožnit se svými duchovními energiemi neboli archetypy - jakýmisi strážci hlubšího smyslu svého života - a s jejich pomocí zjistit, co se máme v tomto životě naučit, jak ve svém životě co nejlépe používat svoji osobní sílu, a naplnit tak svůj nejvyšší - vlastně božský - potenciál.

Komentáře ke knize
Caroline Myss

Americká intuitivní lékařka a mystička, stejně jako autorka mnoha knih a audiokazet. Absolvovala bakalářské studium v žurnalistice. Poté, kdy na sobě pozorovala určité schopnosti intuitivní diagnostiky začala spolupracovat s lékařem celostní medicíny Dr. Norman Shealy, M.D., Ph.D. vystudovaným na Harvardu a zakladatelem American Holistic Medical Association. Je schopná vidět nemoc v těle pacienta a pomáhá zvláště lidem, kteří chtějí pochopit emocionální, psychické a fyzické příčiny svých nemocí.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více