Stav: |
Dobrý, zvlněná
, obsahuje podpis či autorskou dedikaci
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 110 |
Jazyky: | česky |
ISBN: | 978-80-238-5383-4 |
Vystaveno: | čt 13. října 2022 15:46 |
Číslo položky: | 418723 |
Autor - mlynář ve čtvrté generaci - prostými slovy vzpomíná na běžný provoz v rodinném mlýně, na organizaci práce při sklizni i na strojní vybavení mlýna. Většinu publikace zaujímají osvědčené recepty, využívající pohanku jako hlavní složku -od polévek přes hlavní jídla slaná i sladká až po moučníky a cukroví. Závěr knihy opět patří pohance jako kulturní plodině - autor přibližuje historii pěstování pohanky, její sklizeň a mlynářské zpracování. Zmiňuje se i o neobyčejných vlastnostech pohanky na ozdravění a celkové pročištění organismu i její využití v bezlepkové dietě. C2b1d
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem