Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 372 |
Jazyky: | česky |
Překladatel: | Petra Nádvorníková |
Vydání: | Vydání první |
ISBN: | 9788026706564 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | st 29. listopadu 2023 13:00 |
Číslo položky: | 703487 |
Autorka bestselleru Oběd v Paříži nás zve na další kulinářské a životní dobrodružství. Elizabeth s manželem při romantickém výletu propadli kouzlu Provence, rozhodli se odstěhovat na venkov a otevřít si tam zmrzlinářství. Její druhá autobiografická knížka obsahuje lákavé recepty na jídla jako plněné cuketové květy, fíkový koláč či medovo-tymiánová zmrzlina, ale především vypráví o všem, co se může stát, když se dva lidé z města přestěhují na venkov, když manželé zakládají společný podnik, když se americké děvče učí francouzskému stylu rodičovství a když vášnivá kuchařka objevuje klasickou provensálskou kuchyni. S vtipem, humorem a kopečkem jahodového sorbetu nám Elizabeth připomíná, že život – v kuchyni i mimo ni – je dostaveníčko s neočekávaným.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem