Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Petr Koukal jsem.

Petr Koukal, Martin Moravec

Ing. Petr Koukal | 2016


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 287
Jazyky: česky
Vydání: 1. vyd
ISBN: 978-80-270-0208-5
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 23. listopadu 2020 13:06
Číslo položky: 130812

„Pane Koukale, vy mi nerozumíte. Máte s největší pravděpodobností rakovinu a ještě dnes vás budeme operovat.“
Tahle věta převrátila badmintonistovi Petru Koukalovi život naruby. Měl rozjetou kariéru, plánoval, jak bude vozit medaile z velkých turnajů, ale místo toho ležel za pár hodin na operačním sále. Ve 24 letech mu lékaři objevili rakovinu varlat.
Bál se o život a v tu chvíli ho ani nenapadlo, že má před sebou ještě dvě olympiády. A že při slavnostním zahájení jedné z nich dokonce ponese českou vlajku. Upřímný pohled do života profesionálního sportovce. Nejen o zákeřné nemoci, ale také o protloukání se světem okrajového sportu, kterému se spolužáci ve škole smáli.
Příběh plný dřiny, emocí, naděje i svatby s nejlepší českou biatlonistkou, kterou od vztahu s ním mnozí zrazovali. Koukal otevřeně promlouvá nejen o boji s rakovinou, ale i o soukromí a rovněž o dopingu nebo sázení ve světě badmintonu.

Komentáře ke knize
Martin Moravec

Novinář, vedoucí magazínu iDnes, autor sportovních reportáží. „Nechceš se živit něčím pořádným?“ říkali mu shodně maminka a učitel fyziky. Jenže on v šestnácti letech zaklepal na dveře redakce Orlických novin a začal tím svou novinářskou kariéru. Nejprve zvolna, referáty z okresního přeboru fotbalu, protože ho mrzelo, že sám fotbal nikdy nehrál. V roce 1998 odešel z Východních Čech do Prahy, studoval žurnalistiku na Karlově univerzitě a zároveň docházel do redakce MF DNES. Začínal jako sportovní elév – na velké čtvrtky po každém kole fotbalové ligy zapisoval, kolik který hráč dostal žlutých nebo červených karet. Postupně začal psát hlavně o tenise a objel všechny grandslamové turnaje. V roce 2003 přešel do čtvrtečního Magazínu DNES, který od roku 2006 řídí. Od té doby píše každý týden sloupky, z nichž teď 250 vybral do knihy Enter, mami! Kromě práce v MF DNES učí budoucí novináře, natočil několik dílů dokumentu 13. komnata, moderuje různé akce a komentoval tenis na Eurosportu

Petr Koukal

Narozen 14. 12. 1985 v Hořovicích. Badmintonista.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu