Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Pensylvánský upír : historický příběh o upírech

David Wellington

Naše vojsko | 2012


49 Kč 45 Kč

Stav:
Dobrý až velmi dobrý, část předních desek vystřižená
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 366; 360
Jazyky: česky
Překladatel: Marcela Kořínková
Edice: 2. svazek ed. Laura Caxtonová 2x
ISBN: 978-80-206-1305-9 (brož.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: pá 24. března 2023 12:41
Číslo položky: 524753

Laura Caxtonová se zapřísáhla, že už s nimi nikdy nechce mít nic společného. Ta hrůza, kterou upíři způsobili, je stále ještě příliš živá, rány příliš čerstvé. Ale když za ní přichází Jameson Arkeley, zlomený a sešlý téměř k nepoznání, a předloží jí neuvěřitelně děsivý objev, svého rozhodnutí se vzdává. Arkeley odvádí Caxtonovou do hrobky v Gettysburgu. Ta byla nedávno odkryta místním profesorem archeologie. Toto město sehrálo legendární roli v nejhorší bitvě občanské války, a hřbitovy tu tak nejsou ničím zvláštním. Jenomže tenhle je hrozivě odlišný. Je zde uloženo 100 rakví – 99 z nich obývají upíři, kteří však naštěstí postrádají svá srdce. Jenomže jedna z těch rakví je prázdná a rozbitá na kusy. Kdo je tím chybějícím upírem? Má snad přístup k 99 srdcím, která by – budou-li vrácena zpět do těl – mohla oživit celou krvežíznivou armádu?
Jak je možné, že tu tihle upíři skončili a nebyli doposud nikým objeveni a vyrušeni celých 150 let? Odpověď je ukryta v dokumentech z občanské války, a ty obsahují zlověstná tajemství, týkající se znovu objevených rakví – tajemství, která má odhalit Laura Caxtonová tím, že je vržena do hrůzné mise, v které číhá smrt. V ní má zachránit celé město před zničující invazí nemrtvých…

Komentáře ke knize
David Wellington

David Wellington vyrůstal na okraji Pittsburghu v Pensylvánii. Poté žil v Syracuse, Denveru a New Yorku, kde momentálně bydlí se svou ženou Elizabeth. V roce 2004 napsal novelu o nemrtvých , nazvanou Monster Island a publikoval ji online na blogu svého přítele v krátkých kapitolách vždy třikrát týdně. Tento seriál vzbudil pozornost čtenářů natolik, že v roce 2006 jej zveřejnilo nakladatelství Thunder's Mouth Press jako knihu. Následovala dvě pokračování.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více