Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 149 s., [4] s. barev. obr. příl |
Jazyky: | česky |
Edice: | 120. svazek ed. Knížky dostupné každému 62x, 11. svazek ed. Praktické recepty 16x |
Vydání: | Vyd. 1. |
ISBN: | 9788024010700 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | pá 15. března 2024 14:48 |
Číslo položky: | 793574 |
Pánev wok patří k základnímu vybavení čínské kuchyně, její zvláštní tvar napomáhá rychlé a zdravé úpravě masa a především zeleniny, navíc se dá použít k vaření v páře i k dušení a speciálnímu uzení. Tato kniha vás naučí, jak uvařit ty největší speciality asijské kuchyně na 166 způsobů. V úvodu jsou uvedeny jednotlivé typy čínské kuchyně a zmíněny jsou i ostatní asijské státy s výbornou kuchyní, dále tu najdete jednotlivé suroviny pro vaření, koření a způsoby přípravy i vaření. Následují jednotlivé recepty rozdělené na druhy masa, těstoviny a bezmasá jídla. Vše je doplněno zajímavými nápady.
Pavel Martinec se narodil v Trutnově 31. 1. 1986. Zde vystudoval Gymnasium, v roce 2012 obdržel titul Mgr. za absolvování UHK, obor ČJ/DĚ, učitelství pro SŠ. V současné době studuje doktorát na UJEP, obor Specializace v pedagogice – český jazyk. Pavel Martinec je ženatý a má dvě dcery: Alžbětu a Viktorii. V současné chvíli pracuje jako učitel na SŠ v Hradci Králové, kde také bydlí. Od května 2013 člen Obce spisovatelů.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem