Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Osudná analýza

Jack Chase

BB art | 1997


49 Kč 39 Kč

Stav:
Dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 271
Jazyky: česky
Překladatel: Gerik Císař
Vydání: 1. vyd. v čes. jaz
ISBN: 80-86070-10-7 (váz.)
Vydáno v: [S.l.]
Poznámka: obálka Jan Matoška
Vystaveno: po 21. června 2021 10:09
Číslo položky: 197335

OSUDNÁ ANALÝZA zavede čtenáře do prostředí vysoké politiky, do prezidentovy pracovny v Bílém domě, a seznámí ho se zákulisním vyjednáváním o obsazení nejvyšších vládních míst.
Nedaleko Washingtonu působí v klidném venkovském prostředí severní Virginie přepychově vybavená klinika, která poskytuje prominentním pacientům - od viceprezidenta Spojených států přes ministry až po kongresmany a senátory - základní zdravotnické služby. Když však mezi jejími významnými klienty vypukne podivná "epidemie" sebevražd, záhadných úmrtí i zcela nepochopitelných náhlých abdikací, musí si nejen prezident, ale především ředitel FBI položit otázku, co tyto podivné případy spojuje. Souvisejí nějak s klinikou, jejíchž služeb politici využívají? Nebo s bývalým naftovým magnátem, který stojí v čele tohoto špičkového medicínského ústavu? Jde o souhru náhod, nebo záhadné spiknutí? Je to vnitropolitická záležitost, nebo jsou ve hře cizí zájmy? Stejnou otázku si položí i psychiatr Jason Andrews, který na klinice přechodně působí. Když se rozhodne, že přijde celé věci na kloub, netuší, že tím ohrozí nejen sebe, ale i ženu, která je mu blízká...

Komentáře ke knize
Jack Chase

Lékařský výzkumník – mikrobiolog. Pracoval jako lékař-specialista na oddělení infekčních chorob, dále jako ředitel lékařského výzkumu pro farmaceutické společnosti. Je autorem několika thrillerů z lékařského prostředí, které se staly mizinárodními bestsellery. Je manželem spisovatelky a novinářky Katherine Stone.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Lidé také hledají

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat