Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Oleje, octy a jiné přísady : tradiční i nové chuťové přísady k neobvyklým jídlům

Jill Norman

Champagne Avantgarde | 1994


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 39
Jazyky: česky
Překladatel: Marie Marková
Edice: 6. svazek ed. Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění 10x
Vydání: 1
ISBN: 80-7150-150-6
Vydáno v: Bratislava
Vystaveno: út 8. září 2020 11:22
Číslo položky: 115059

Knížka přináší základní informace o známých i méně známých přísadách a je i návodem k přípravě různých druhů olejů a aromatických octů.

Komentáře ke knize
Jill Norman

Britská editorka publikací pro výuku jazyků, zaměřená též na oblast kuchařství.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více