Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Můj život s Georgem : jak se žije se psím králem

Judith Summers

Ikar | 2009


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 317
Jazyky: česky
Překladatel: Blanka Brabcová
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-249-1182-3 (váz.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Miloslav Disman
Vystaveno: so 22. května 2021 10:47
Číslo položky: 185997

Seznamte se: George, Kavalír King Charles španěl s kouzelnou povahou, vzhledem filmové hvězdy a vášnivou zálibou žvýkat papír.
V létě 1998 v rozmezí dvou týdnů ztratila autorka manžela i otce a jí i jejímu osmiletému synkovi Joshuovi připadal svět náhle bezútěšný a pustý. A právě tehdy do jejich života přiskotačil George. Roztomilý přítulný pejsek s heboučkou srstí a legračním výrazem vzal neprodleně věci do svých tlapek a Judith brzy poznala, že získat ztracené postavení vedoucího smečky je někdy opravdu obtížné, ne-li zhola nemožné.
George má totiž jako pravý aristokrat své zásady, kterých se nemíní vzdát. Odmítá žrát cokoli jiného než pečené kuře, chodit pěšky, spát sám a vpustit do blízkosti své paničky jakéhokoli muže - ovšem kromě místního veterináře. Toho si naopak oblíbí tak nesmírně, že účty za ošetření šplhají do závratných výšek.
Humorné i dojímavé vyprávění o nemožném, avšak zbožňováníhodném Georgeovi, nákladnějším než ferrari, o jeho dobrodružstvích, přečinech a také o zázračném způsobu, jímž pomohl vyplnit velkou trhlinu v Judithině a Joshuově životě.

Komentáře ke knize
Judith Summers

Judith Summers je autorkou osmi knih, zejména humorných, historických a životopisných. Žije v Londýně se svým synem Joshuou a psem Georgem, o němž napsala román s autobiografickými prvky.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více