Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Minulá provinění

Tami Hoag

Knižní klub | 2008


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 407
Jazyky: česky
Překladatel: Ludmila Hanzlíková
Edice: 3. svazek ed. Kovac/Lisková 5x, 3. svazek ed. Kovac a Lisková 5x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-242-2122-9 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: so 6. listopadu 2021 11:52
Číslo položky: 240077

Na začátku románu slavné americké spisovatelky jsme svědky zločinu natolik brutálního, že jeho výjimečnost ovlivní životy i těch nejotrlejších policistů. Vraždy v rodině Haasových zanechaly ve společnosti nezahladitelnou jizvu, nicméně všichni se shodují, že pachatele, tuláka Karla Dahla, musí stihnout trest. Zdá se, že tomu stojí v cestě jediný člověk: soudkyně Carey Mooreová. Její rozhodnutí nepřipustit jako důkazní materiál Dahlova minulá provinění, tedy výpis z jeho trestního rejstříku, vzbudí všeobecný rozruch a sama soudkyně se ocitne ve vážném nebezpečí.
Když ji v garážích u soudní budovy přepadne neznámý útočník, úkolu vyšetřit případ a zároveň ochránit soudkyni před dalším nebezpečím se ujmou dva špičkoví minneapoliští policisté, ostřílený detektiv Sam Kovac a jeho ironická kolegyně Nikki Lisková, jež známe i z předcházejících autorčiných knih Popel popelu a Prach prachu. Zpočátku k celé kauze přistupují vlažně, ale pak Dahl uprchne z vazební věznice a zdánlivě jednoduchý případ se vymkne kontrole…
Času je zoufale málo a detektivové procházejí podivným temným světem plným dýmu a klamavých zrcadel; nikdo není takový, jakým se zdá být, neboť každý má na svědomí svá vlastní minulá provinění.

Komentáře ke knize
Tami Hoag

Tami Hoag, roz. Mikkelson je autorkou více než 30 knih, ichž se prodalo přes 22 milionu výtisků. Publikovat začala koncem 80. let a navzdory tomu, že těžiště jejích tehdejších příběhů tvořily příběhy o lásce, proslulosti dosáhla především svými napínavými romány s kriminální zápletkou. V nakladatelství Knižní klub vyšly její knihy: Hříchy noci, Hříšná vina, Planý poplach, Temný ráj, Úzká zlověstná linka, Popel popelu a Prach prachu.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu