Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Meč Slunce

Joe Dever, John Grant

AFSF | 1996


109 Kč 79 Kč

Stav:
Mírně opotřebená, lepený hřbet
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 335
Jazyky: česky
Edice: 3. svazek ed. Legendy o Lone Wolfovi 3x
ISBN: 80-85390-34-5
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 21. února 2023 11:01
Číslo položky: 502366

Třetí kniha série Legendy o Lone Wolfovi.

V celém Sommerlundu zuří válka a armády Temného pána Zagarny se neustále přibližují k hlavnímu městu, Holmgardu. V této černé chvíli může před děsivou hrozbou Sommerlund zachránit jen jediná věc: síla Sommerswerdu - Meče Slunce.
Lone Wolf, poslední rytíř z řádu Kai, je králem Ulnarem vyslán, aby z Durenoru tuto magickou zbraň přinesl. Avšak může doufat, že splní své poslání a zachrání vlast, když ho agenti Temnot pronásledují všude, kam se hne?

Legendy o Lone Wolfovi jsou fantasy sérií, popisující velký boj o vládu v mýtickém světě Magnamundu. Vycházejí z úspěšné gamebook série s Lone Wolfem a potěší jak hráče, tak i všechny příznivce fantasy.

Komentáře ke knize
Joe Dever

Joseph Robert Dever, zkráceně Joe Dever byl anglický spisovatel fantasy a tvůrce her, původně muzikant. Narodil se v Essexu, v městečku Woodford Bridge. Po skončení studií začal pracovat nejprve jako stálý hudebník ve velkém londýnském nahrávacím centru. V roce 1977 odjel na služební cestu do Los Angeles a tam se seznámil s dobrodružnou hrou Dungeons & Dragons, která ho okamžitě nadchla. V roce 1982 zvítězil jako první Brit v této hře na Mistrovství Ameriky. Od té doby se v souvislosti se svým koníčkem objevuje v televizním vysílání, v rozhlase i v novinách. Jeho cyklus Lone Wolf je nejzdařilejší ze souboru her, které se odehrávají v bájném světě Magnamund. Jsou vydávány v mnoha jazycích a prodávají se na celém světě.

John Grant

Skotský spisovatel a editor sci-fi a fantasy literatury. Narozen jako Paul le Page Barnett. Píše pod vlastním jménem , jako Eve Devereuxová a dalšími pseudonymy . Kromě knih, které napsal jako „ghostwriter“ je autorem celkem okolo 70 knih.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat