Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 191 |
Jazyky: | česky |
Překladatel: | Jana Hejná |
ISBN: | 978-80-249-2488-5 |
Vystaveno: | st 3. října 2018 20:11 |
Číslo položky: | 38693 |
Malá škola zavařování. Všechno, co potřebujete k úspěchu Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, rosoly, želé či alkoholické nápoje, jak nakládat ryby nebo připravit úžasnou šunku. Za každým návodem vysvětlujícím novou techniku následuje řada báječných receptů popsaných krok za krokem, a navíc doplněných spoustou rad, připomínek a tipů. Během chvilky bude vaše spíž přetékat těmi nejlahodnějšími domácími pochoutkami, které se hned tak nezkazí.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem