Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Letní lásky - tři příběhy na dovolenou - Tajné poslání - Na holičkách - Dobyvatel

Jackie Merritt, Annette Broadrick, Justine Davis

Harlequin | 1995


49 Kč 45 Kč

Stav:
Dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 316
Jazyky: česky
Překladatel: Michal Vrbovec
Edice: 11. svazek ed. Harlequin speciál 26x, Letní lásky 1x
ISBN: 80-7170-276-5 (brož.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 2. března 2023 13:41
Číslo položky: 509809

A. Broadrick - Tajné poslání
Zraněný Ryan O´Rourke se po střetnutí s pašeráky drog potřebuje rychle ukrýt! Schová se v opuštěném domě svých rodičů, kde ho překvapí Melody Youngová, hledající zatoulanou kočku. Melody Ryana dobře zná - jako kluk byl jejím největším nepřítelem v sousedství. Když ji však Ryan přinutí, aby ho převezla do bezpečí, Melody se vůbec nebrání. Najednou poznává, že Ryan je úplně jiný, než si představovala!

J. Merritt - Na holičkách
Tyler Ruskin zastavil uprostřed pouště, aby pomohl krásné řidičce zapadlého karavanu - a už se mu nepodařilo nastartovat! Přitažlivý rančer tak musí strávit několik horkých dní a nocí s Loren Tannerovou. Jediné, co si přeje, je , aby záchrana přišla co nejpozději...

J. Davis - Dobyvatel
Gunner Royce se po špatných zkušenostech se světem obchodu rozhodl žít jako mořský tulák. Snad proto tolik přitahuje Jill Brownovou, kterou tíží starostlivá péče jejích rodičů. Má ji však Gunnar co dát?

Komentáře ke knize
Jackie Merritt

Jackie pevně věří tomu, že každý, kdo ovládá gramatiku, může napsat knihu. Stačí chtít a mít do toho chuť. Dokazuje to na svém vlastním příkladu. Po léta pracovala jako účetní a napsala stovky a stovky obchodních dopisů, nikdy ale ani jediné slůvko z jakéhokoliv příběhu. V roce 1987 se rozhodla, že to zkusí, a o rok později jí vyšla první kniha. Jackie žije s manželem na americkém jihozápadě. Kromě rodiny jsou její největší radostí knihy; ráda je píše, ráda je i čte. Když právě nepíše ani si neužívá četby, ráda amatérsky maluje a hraje na klavír. V češtině zatím Jackii vyšlo pětadvacet knih

Justine Davis

žije v San Clemente v Kalifornii. Kromě psaní ji zajímá plavba na moři, ruční práce, jízda na koni a ve staré korvetě, hudba a fotografování. Justine před lety pracovala jako policistka a její kolega ji přiměl ucházet se o vyšší post, který v té době zastávali tradičně pouze muži. Justina uspěla a zavalila se prací. Kolega se odstěhoval a ona si myslela, že už ho nikdy neuvidí. O deset let později se objevil, sdělil jí, že na ni nikdy nezapomněl, a požádal ji o ruku. Po takové zkušenosti nemohla než začít psát romantické příběhy… Napsala již více než 40 knih a její tituly se pravidelně objevují na seznamech bestsellerů.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více