Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 384 |
Jazyky: | česky |
ISBN: | 978-80-7391-596-4 (váz.) |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | čt 16. března 2023 13:51 |
Číslo položky: | 519233 |
Přehledné a stručné informace, názvy surovin v několika jazycích, barevné fotografie - to je základní charakteristika této příručky a učebnice zbožíznalství, která přináší poučení o více než tisícovce ingrediencí. Obilniny, výrobky z obilnin, různé druhy mléka, mléčné výrobky, octy, oleje, tuky, maso, vejce, masné výrobky, ryby, plody moře, zelenina, houby, luštěniny, bylinky, koření, ovoce, ořechy, sladidla a sladkosti - o tom všem si přečtete řadu zajímavostí. Nechte se zlákat a ochutnejte neznámé speciality nebo objevte téměř zapomenuté druhy potravin.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem