Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Vážení zákazníci, od 2:45 bude na webu probíhat údržba, stránka bude zhruba 1 hodinu nedostupná. Za komplikace se omlouváme.

Krev mé krve

John Harvey

BB art | 2008


79 Kč 49 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 331
Jazyky: česky
Edice: 135. svazek ed. Class 112x, 1. svazek ed. Frank Elder 3x
Vydání: 1. vyd. v českém jazyce
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 16. května 2023 8:59
Číslo položky: 551070

Pohlednice z místa činu. Už patnáct let uplynulo od chvíle, kdy zmizela mladá dívka, Susan Blacklocková. Čerstvý důchodce, detektiv inspektor Frank Elder, se dosud nevyřešeným případem trápí. Tehdejší hlavní podezřelí, Shane Donald a Alan McKiernan, jsou toho času ve vězení, odsouzení za brutální znásilnění a vraždu jiné mladé d ívky. V současné době je ale Donald podmínečně propuštěn, ocitá se na svobodě, což inspektora Eldera nutí vrátit se do minulosti. Shane se po propuštění ztrácí z dohledu, mizí neznámo kam a současně dojde k další vraždě mladé dívky.

Komentáře ke knize
John Harvey

John Harvey proslul zejména svou velmi vysoce hodnocenou řadou deseti románů o Charliem Resnickovi, jejichž děj je zasazen do Nottinghamu. První z této řady, Lonely Hearts, byl nedávno zvolen v The Times jedním ze „Stovky nejlepších románů století". V roce 1998 vyhrál Harvey vůbec poprvé cenu Sherlock za nejlepšího detektiva vytvořeného britským autorem. Román Cold Light získal cenu Grand Prix du Roman Étranger de Cognac jako nejlepší detektivní román vydaný ve Francii v roce 1999. John Harvey je též básníkem, dramatikem a publicistou. Poté, co hezkou řádku let prožil v Nottinghamu, se nyní vrátil do Londýna, kde žije se svou partnerkou a malou dcerkou. Standalone novels In A True Light Gone to Ground Shortlisted for Theakston’s Old Peculiar Crime Novel of the Year Award 2009. Nick's Blues Far Cry A Darker Shade of Blue Charlie Resnick series Lonely Hearts Rough Treatment Cutting Edge Off Minor Wasted Years Cold Light Living Proof Easy Meat Still Water Last Rites Trouble in Mind Cold in Hand Frank Elder trilogy Flesh and Blood Ash and Bone Darkness and Light

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více