Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Josef Svoboda - scénografické dílo : Galerie výtvarného umění v Roudnici n.L., Divadelní ústav : Roudnice n.L. srpen-říjen 1980 : scénografické dílo : Galerie výtvarného umění v Roudnici n. L., Divadelní ústav Praha, Roudnice n. L. srpen - říjen 1980

Josef Svoboda

Galerie výtvarného umění | 1980


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Sešit v obálce
Počet stran: 20
Jazyky: česky
Vydáno v: Roudnice nad Labem
Vystaveno: po 11. listopadu 2019 14:47
Číslo položky: 77157

Významný arktický ekolog a profesor torontské univerzity Josef Svoboda byl v roce 1949 jako devatenáctiletý student brněnské Masarykovy univerzity zatčen a nezákonně odsouzen k jedenácti letům. Komunistický kriminál se mu přitom paradoxně stal skutečnou školou, ve které potkal elitu národa - vězněné básníky, historiky, teology, biskupy,generály, politiky. Ve svých vzpomínkách Svoboda prochází celým svým životem (od Kralup přes Leopoldov až po Kanadu, od skautování až po práci v zoo či výzkum v Arktidě) a obhlíží jednotlivé vrstvy svého dramatického životního příběhu. Jeden život, a přece jako by se do něho vešly nejméně tři pohnuté osudy - tři inkarnace.

Komentáře ke knize
Josef Svoboda

Narozen 10. 5. 1920 v Čáslavi, zemřel 8. 4. 2002 v Praze. Prof., architekt a divadelní výtvarník, scénograf. Otec scénografky Šárky Hejnové.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více