Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Jídlo jako jed, jídlo jako lék

Reader's Digest Výběr | 1998


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 400
Jazyky: česky
Překladatel: Alena Dvořáková, Eva Perglerová, Jiří Kanta, Dominika Křesťanová, Jan Šulc
ISBN: 80-902069-7-2
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 4. prosince 2018 18:29
Číslo položky: 46929

Abecedný sprievodca bezpečnou a zdravou výživou. Je surová mrkva zdravšia ako varená? Väčšina ľudí si myslí, že áno. V tejto knihe môžete zistiť, prečo to nie je pravda. Okrem iného sa dozviete, čím si po jedle ochránite svoje zuby proti zubnému kazu -- stačí obed či večeru zajesť syrom. Sú tu porovnávané staré babské povery s vedeckými výskumami. Kniha vám poradí, ako môžete vhodnou stravou predchádzať bežným ochoreniam a bolestiam. Obsahuje jasné údaje o vitamínoch a mineráloch i o skladovaní potravín.

Komentáře ke knize
Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu