Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Jen pro tvou lásku

Kasey Michaels

Domino | 2004


89 Kč 69 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 228
Jazyky: česky
Překladatel: Danuše Pavelčíková
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-7303-192-2 (váz.)
Vydáno v: Ostrava
Vystaveno: po 5. prosince 2022 9:33
Číslo položky: 451130

Příběh dvou mladých lidí, kteří spojí svou budoucnost příliš rychle, aniž by jeden o druhém něco věděli.

Adam Dagenham je světácký šlechtic, který si z ničeho nedělá hlavu a nevěří na lásku – dokud se nesetká s rudovlasou krasavicí jménem Sherry. Zahledí se do jejích zelených očí a jeho jedinou touhou je odvést si ji k oltáři. Po kvapném sňatku ale zjistí, že o své ženě zhola nic neví, že si vzal naprostou cizinku – a také to, že i nejčistší lásku může zničit jediná lež.

Šarlota ,,Sherry" Dagenhamová je krásná žena, o jejíž přízeň se derou všichni londýnští muži – kromě jednoho. Milovaný manžel Adam ji zavrhl kvůli muži jménem Richard Brimley, jehož nebezpečná hra ji téměř připravila o čest a – jak se zdá – i o manželovu lásku. Nyní Sherry zoufale hledá způsob, jak opět probudit manželovu vášeň, aby mohla vybudovat manželství založené nejen na citech, ale i vzájemné důvěře. Podaří se jí splnit tak nesnadný úkol?

Komentáře ke knize
Kasey Michaels

Kasey Michaels je autorkou více než 100 knih, z čehož více jak 40 tvoří historické romance. Kasey se ve svých knihách ráda věnuje námětům jako je cestování v čase, duchové, také píše trilogie, o temných stránkách, o světlých stránkách a o všem mezi tím. A proč začala Kasey s psaním? Když bylo jejímu nejstaršímu synovi osm let, selhaly mu ledviny. Celé tohle martirium trvalo více jak devět měsíců, než se podařila transplantace a tento čas Kasey strávila pobytem po nemocnicích. Zde se setkávala se sestřičkami, maminkami dalších malých pacientů a většina z nich unikala od drsné reality právě četbou romantických příběhů. No a druhá Kaseyina kniha The Tenacious Miss Tamerlane vznikla v období těchto devíti měsíců. Jedna kritička Kasey po letech po vydání této knihy svěřila, že The Tenacious Miss Tamerlane je její knihou do nepohody, která ji vždy dokáže rozesmát. Jak Kasey sama přiznává tuhle knížku psala jednak pro sebe samu, aby překonala tyto těžké chvíle, a jednak pro ostatní maminky a sestřičky v nemocnicích, které měly stejně jako ona bezesné, nekonečné noci. O 25 let později má Kasey na kontě přes stovku příběhů pro stejný okruh čtenářek. Svými knihami chce vyjádřit to, že stále chce věřit, přinášet úsměv na tvář, dávat naději a šanci na štěstí, ne slib ani jistotu, jen šanci. V současné době Kasey žije poblíž Philadelphie spolu se svým manželem a jejich čtyřmi dětmi.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu