Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 208 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | 1 |
ISBN: | 80-7236-550-9 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | pá 4. září 2020 12:51 |
Číslo položky: | 114737 |
V úvodních kapitolách se zamýšlí nad tím, jak jsme se k nadváze či obezitě dopracovali (špatné stravovací návyky, geny, duševní stavy, puberta, těhotenství, stáří atd.). Popisuje výhody zhubnutí z hlediska zdravotního, estetického, společenského, psychologického i finančního. Zmiňuje se i o chirurgických metodách léčby - liposukci a bandáži žaludku. Vysvětluje, jak působí spalovače tuku, probiotika a léky předepsané lékařem. Sportování doporučuje jako doplněk hubnutí. Druhá polovina knihy se věnuje samotnému procesu hubnutí. Popisuje základní stavební látky našeho jídelníčku: bílkoviny, tuky, cukry, vitaminy a stopové prvky. Radí, které potraviny jsou vhodné a kterým se raději vyhnout. Uvádí vzor denního jídelníčku, který se skládá ze snídaně, oběda a večeře. Celá úspěšnost "chytré diety" spočívá ve správném psychickém přístupu. Doplněno několika nízkokalorickými recepty a kalorickými tabulkami vybraných potravin.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem