Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Indická kuchyně, ajurvéda, koření

Govind S Rajpoot

Paprsek | 1995

Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Sešit
Počet stran: 95
Jazyky: česky
ISBN: 9788090158214
Vydáno v: Praha
Vystaveno: st 8. listopadu 2023 14:41
Číslo položky: 683297

Staroindické učení o stravě a zdraví, základní znalosti o podstatě potravin, speciální zeleniny, speciální suroviny, farmacie v kuchyni - dozvíme se, které koření je nejlepší na bolest a nemoce, množství receptů jak správně a dobře uvařit a ochutit pokrmy, např. rýži, sabzí, sladkosti, čatní, slané speciality, placky, čaje a nápoje a další.

Komentáře ke knize
Govind S Rajpoot

Dr. Govind Sahai Rajpoot Phdr., žije v České republice, je čestným předsedou Sdružení ájurvédařů v ČR, v Praze na Žižkově si otevřel centrum, kde vyučuje 3 leté studium ajurvédy a pořádá i kursy, kromě toho zde najdeme indické masáže, jógu, pančkarmu a další.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Lidé také hledají

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více